facebook

Foto van de dag

Zaterdag 25 april hadden wij de D1 een wedstrijd tegen Mid-Fryslân. om half 10 begon de wedstrijd. Al gauw scoorde Iris een afstandsschot (1-0). Toen scoorde Jillert er nog een afstandsschot bij, daarmee stond het 2-0.  Er volgde nog een afstandsschot van Iris (3-0).  Maar jammer genoeg scoorde Mid-Fryslân er 1 bij. We speelden nog de hele tijd sterk, daardoor heeft Elina een doorloopbal gescoord (4-1). Op een gegeven moment scoorde Mid-Fryslân de 4-2. Toen de eerste helft bijna was afgelopen scoorde Jildou nog een doorloopbal en daarmee sloten wij de 1e helft mee. Zoals altijd gaven de coaches ons tips en tops. Met volle moet gingen wij de 2e helft in. Maar in het begin van de 2e helft gingen wij wat achteruit. En daardoor scoorde Mid-Fryslân 2 doelpunten 5-4. Spannend!! Maar gelukkig scoorde Jillert algauw een doorloopbal en daarmee stonden wij dus mooi op 2 puntjes verschil met Mid-Fryslân. Maar toen scoorde Mid-Fryslân weer een doelpunt bij, (6-5) het ging dus gelijk op. Maar toen nam Elina een doorloopbal, die zat er niet in maar we kregen er wel een strafworp voor. Jildou nam de strafworp en die heeft ze gescoord (7-5). In de laatste minuut scoorde Mid-Fryslân nog een doelpunt en daarna was de wedstrijd afgelopen.