Alle berichten van Esther de Boer

Grote clubactie 2019

Ook dit jaar doet NQL weer mee aan de Grote Clubactie.
De actie start op 14 september 2019. Alle leden van NQL verkopen loten.
Er zijn mooie prijzen mee te winnen, o.a. een auto, vakantie en
vele andere prijzen!

De trekking is op woensdag 11 december 2019.

Verslag Korfbalkamp 2019

Vrijdag 12 Juli :De zomervakantie is begonnen en dus is het weer tijd voor het korfbalkamp van NQL. Op deze regenachtige dag vertrokken wij in de middag naar onze kampeerboerderij in Bakkeveen. De jeugd van de d’s t/m a’s konden zich opgeven en met 19 kinderen en 6 begeleiders gingen we die kant op! nadat we op de bestemming waren aangekomen. Waar we alles hebben uitgepakt, kamers ingedeeld en iedereen een slaapplek had, kon het korfbalkamp los! Als eerste maar even een goede maaltijd voor de avond.

Lees verder Verslag Korfbalkamp 2019

Kampnieuws juni 2019

Het is alweer een tijd geleden dat jullie van ons gehoord hebben.. Maar dat betekent niet dat de voorbereidingen stilstaan. Integendeel alles gaat nu erg snel, nog z’n vijf weken en dan gaan we al op weg! We hebben er al heel veel zin in en we hopen jullie ook. Het korfbalseizoen zit er ook bijna op dus nog even jullie best doen en dan genieten van de zomervakantie. Wat betreft het korfbalkamp hebben we een thema avond en het thema is Hollandse avond. Ga daarom op zoek naar oranjespulletjes in het huis en neem ze mee naar het korfbalkamp. De invulling blijft een verrassing maar het wordt zeker erg leuk! Het boekje met verdere informatie krijgen jullie Z.S.M van ons door de brievenbus. Hierin staat ook de informatie voor de betaling, wat je mee moet nemen etc. Voor vragen kun je altijd nog iemand van de begeleiding terecht!

Groetjes Ebele, Einte, Selien, Thessa, Mariska en Lianne

Hulp gevraagd bij rommelmarkt 13 april

Hallo leden/ouders van leden,

Zaterdag 13 april wordt de jaarlijkse rommelmarkt van NQL gehouden. Dit jaar in Burdaard, onder de carport bij Jansma.

Om deze rommelmarkt tot een groot succes te maken is JULLIE/ JOU hulp hard nodig.

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur kunnen we de carport van Jansma inrichten, hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Voor  vrijdagavond 12 april vanaf 18.00 uur hebben we mensen nodig die de spullen willen ophalen en mensen die de spullen willen uitpakken/uitstallen.

(auto’s met aanhangwagen/ruime kofferbak zijn in dit geval zeer welkom).

Voor de zaterdagochtend (vanaf 08.00 uur) hebben we fanatieke verkopers nodig als mede mensen die koffie/thee zetten en/of verkopen. De rommelmarkt duurt tot 11.30 uur.

Mochten jullie zelf nog ideeën hebben om geld op te halen (denk aan het verkopen van zelfgebakken cake/taarten, grabbelton o.i.d.) dan kunnen jullie je ook daarvoor aanmelden.

Aanmelden voor spullen ophalen/verkopen/verzorgen etc. kan bij:

Selien Kooistra selien.kooistra@hotmail.com

Ebele Visser fc_vissermanneke@hotmail.com

Marrit Adema marritadema@hotmail.com

Voor de niet-Burdaarders onder ons:

Omdat we dit jaar in Burdaard e.o. de spullen ophalen, vragen we jullie wanneer je zelf spullen voor de verkoop hebt, deze vrijdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij Jansma Burdaard te brengen.

We hopen op een grote opkomst en opbrengst!

Alvast bedankt!

Selien, Ebele en Marrit