facebook

Foto van de dag
214142282_499751377776713_8059976098927223171_n.jpg

Over NQL

Hallo, wij zijn Christelijke Korfbalvereniging Nij Quick Libben, afgekort tot c.k.v. NQL, een voortzetting van de korfbalverenigingen Quick uit Burdaard en Nij Libben uit Rinsumageast. Na in mei 2005 een samenwerkingsverband te zijn aangegaan, zijn we op 9 september 2011 gefuseerd tot c.k.v. NQL. We gaan er van uit dat ook na deze fusie sportieve prestatie en gezelligheid de vereniging blijven karakteriseren.

De vereniging is statutair gevestigd in Burdaard, maar speelt ook thuiswedstrijden in Rinsumageast. De club telt op dit moment 3 seniorenteams, waarvan het midweekteam hun wedstrijden door de week speelt, en 7 jeugdteams. Om dit aantal teams in stand te houden, kunnen we met name bij de senioren op recreatief niveau nog wel een aantal spelers/speelsters gebruiken, terwijl bij de jeugd jongens zeer welkom zijn, om korfbal gemengd te kunnen blijven spelen.

Wij bieden:

  • een maand kosteloos meetrainen voor nieuwe leden,
  • leuke activiteiten naast het korfballen, met name voor de jeugd,
  • een aantrekkelijke contributie.

Om de vereniging op sportief, sociaal en financieel gebied draaiende te houden, zijn we ook voortdurend op zoek naar begunstigers en vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

Bij ons is iedereen is iedereen van harte welkom! Dus dames en heren, meisjes maar zeker ook jongens, neem daarom eens contact op met onderstaande personen voor meer informatie:

Marrit Adema (voorzitter)  voorzitter@nql-korfbal.nl
Selien Kooistra (secretaris)  secretariaat@nql-korfbal.nl

GRAAG TOT ZIENS BIJ CKV NQL RINSUMAGEAST-BURDAARD!

Informatie over de bescherming van persoonsgegevens is te vinden in deze privacyverklaring.