facebook

Foto van de dag

Op dinsdag 7 april werd de wedstrijd tegen KV Leeuwarden ingehaald die gespeeld werd in Leeuwarden, deze stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 28 maart. We begonnen sterk in de eerste helft, maar al gauw bleek dat Leeuwarden toch aan de betere kant was. In de rust stonden we dan ook 4-1 achter. In de tweede helft nam Leeuwarden toch echt de overhand en scoorden de een na de ander. NQL wist er nog 3 te scoren in de tweede helft, eindstand van deze wedstrijd 12-4. Wederom verlies, maar met opgeheven hoofd op naar de volgende wedstrijd die gespeeld zal worden op 18 april.                                                                        Doelpuntenmakers: Lianne, Martine, Froukje en Elisa