facebook

Foto van de dag

Voor NQL staat vandaag de derby tegen KV Feanwalden op het programma. NQL begint goed aan de wedstrijd en bouwt in het begin van de eerste helft een ruime voorsprong op van 8-1. Beide vakken laten mooie aanvallen zien en de verdediging heeft weinig moeite met het spel van de tegenstanders.                                                      Net voor de pauze kan Feanwalden iets terugdoen: ruststand 9-3. Na de rust wordt duidelijk dat NQL zich houdt aan de afspraken die in de pauze zijn gemaakt: scherp blijven en doorgaan met scoren. Minne Jansma maakt twee mooie goals en de stand is 11-3. De wedstrijd is gespeeld, maar het lukt Feanwalden om nog een paar keer te scoren. NQL heeft hier echter meteen een antwoord op en de goed spelende Bartel Visser brengt de stand op 14-6.                           De wedstrijd eindigt met de stand van 16-8 op het scorebord. Een degelijke wedstrijd van NQL, dat na deze zaterdag nog volop kansen heeft om iets moois te laten zien in de 4e klasse B. Doelpuntenmakers: Minne Jansma 6, Bartel Visser 4, Sijmen Hoekstra 3, Einte Wassenaar 2 en Tineke van der Velde.