Kampnieuws juni

Hierbij weer een korfbalkamp nieuws. In deze editie kun je, naast de voorstelstukjes, de opgavelijst vinden. Heb jij je aangemeld, kijk dan even goed of jouw naam er ook tussen staat! Heb jij je wel opgegeven maar staat jouw naam er nog niet tussen, geef dit dan zo snel mogelijk door aan één van de kampleiding. Naast de opgavelijst, kunnen jullie ook lezen dat twee kampleiders zich even voorstellen. Veel leesplezier!

Opgavelijst:
Daniel Grit
Geertje Halbesma
Marije van Diggelen
Mirthe Kuipers
Ibrich van Breeden
Elina Zijlstra
Lieke Akkerman
Henner Akkerman
Gerbrecht Hoekstra
Marije Dijkstra
Rixt Sinia
Marije Bouma
Anna Renske Pijper
Warner Sijens
Jillert Sijens
Anke Meindertsma
Nynke Louise Tilma
Silke van Diggelen
Iris Janna van Diggelen
Anne Greet Bosgraaf
Trienke Aalberts
Lisa Mara van Diggelen
Nelyanne Wierda

Voorstellen:

Hoi allemaal!
Voor ik dit stukje ging schrijven heb ik alle foto’s van vorig jaar weer eens even bekeken. Erg leuk om terug te zien wat we allemaal hebben gedaan! Wat mij het meest is bijgebleven van vorig jaar is het fanatisme en enthousiasme van iedereen tijdens de verschillende activiteiten. Expeditie Korfbalkamp, paralympics en de pubquiz vond ik erg leuk. Zelfs met ontsnapte koeien wisten we wel raad.
Ik heb genoten van het kamp en ga daarom dit jaar ook weer graag mee! We zijn al druk met de voorbereidingen en denk dat het kamp dit jaar weer een groot succes gaat worden. Ik heb er zin in!
Groetjes, Selien

Het was vorig jaar zo geweldig leuk, dat ik ook dit jaar weer mee ga als Kampleiding! Voor de nieuwe kampgangers zal ik mij even voorstellen. Ik ben Ebele, 31 jaar oud en woon samen met Maaike en onze dochter Gré in Burdaard. Ik werk in Leeuwarden op een grote boerderij met 650 koeien. Naast mij werk heb ontzettend veel hobby’s, die zal ik allemaal maar niet op gaan noemen. Korfballen doe ik in het eerste team van NQL en was afgelopen jaar trainer/coach van de A’s en B’s samen met Einte. We gaan naar een super mooie plek op kamp, het zal zeker een fantastisch kamp gaan worden. Ik heb er super veel zin in!!