Grote Clubactie 2018

Ook NQL doet dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Het idee is eigenlijk heel simpel. Alle spelende leden gaan loten verkopen en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van onze vereniging!

Een lot kopen kost maar € 3. Er zijn leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is € 100.000! Verder valt er een Volkswagen UP te winnen, vele reischeques en cadeaubonnen. Op 12 december 2018 is de trekking.

Inmiddels hebben alle leden de loten ontvangen. Voor jullie; veel succes met het verkopen ervan!
Lever voor 6 oktober je opgehaalde geld in bij je trainer/coach. Senioren leden kunnen hun boekje bij Selien inleveren.

Wilt u NQL ook steunen door loten te kopen? Trek dan één van onze spelers aan de jas!

Afbeeldingsresultaat voor grote clubactie