Corona protocol NQL 2020-2021

De kleedhokken voor de gasten zijn inmiddels weer beschikbaar

Beste (ouders van) leden,

De veldcompetitie najaar 2020-2021 staat voor de deur, de eerste trainingen hebben alweer plaatsgevonden. Als de situatie rondom het corona-virus blijft zoals die nu is, zullen op 5 september de eerste wedstrijden gespeeld worden. Het wedstrijdprogramma is terug te vinden in de KNKV Wedstrijdzaken app of op onze website (klik hier). Mochten eventuele nieuwe landelijke of regionale maatregelen invloed hebben op de competitie, dan laten wij dit zo snel mogelijk aan jullie weten. Om de wedstrijden en trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn door het bestuur een aantal richtlijnen opgesteld. Het verzoek is om deze zorgvuldig te bekijken, zie hieronder.

Met vriendelijke groet, Maaike Visser, secretaris NQL

((Deze pagina wordt bijgewerkt wanneer het protocol verandert))