facebook

Foto van de dag

Spannum C1 – NQL C1

Een vroege start van de zaterdag voor de spelers uit de C1 van NQL. De meeste wekkers gingen al om 06.45 want om 07.30 verzamelen bij De Beijer. We moesten namelijk om 09.00 spelen in Spannum.

We begonnen de wedstrijd niet erg sterk. We kwamen al snel 1-0 achter, maar Elina wist een mooie doorloopbal te maken, waardoor de stand weer 1-1 werd. Daarna scoorde Spannum weer, maar kwamen wij wel beter in de wedstrijd en maakten we dan ook snel weer gelijk, door een kleine kans van Marije van Diggelen. We gingen met een 2-2 stand de rust in. Na de pauze hebben we veel beter verdedigd en dan met name ook voorverdedigd waardoor Spannum het niet zo goed meer wist. Wij wisten nog wel 3 keer te scoren. 2 doelpunten kwamen van Elina en 1 van Jillert. We wonnen de wedstrijd, op basis van de 2de helft, uiteindelijk dik verdiend met 2-5!