facebook

Foto van de dag

NQL E2 wint van Udiros E2

Zaterdagochtend 18 april was Urdiros E2 de tegenstander van de meiden van NQL. Jurna was afwezig, zij mocht deze wedstrijd meedoen met de E1, alle andere meiden waren er gelukkig wel, en ze hadden er zin in! Al snel stond er een 3-0 voorsprong op het (denkbeeldige) scorebord door 2 doelpunten van Silke en 1 van Hillie. Hierna kon Udiros wat terugdoen en werd het 3-1. Nynke-Louise scoorde ook nog een doelpunt, maar helaas werd deze afgekeurd. Gelukkig scoorden Silke en Hillie allebeide nog een keer en gingen we met een 5-2 voorsprong de rust in.
Na de rust werd het nog even spannend! Nynke-Louise viel even uit met een enkelblessure waardoor Hannah weer in het veld kwam. Helaas kwam Udiros kwam snel terug tot 5-4, waarna Hillie er genoeg van had. Zij scoorde 4 keer op rij! Silke scoorde ook nog een keer, en ook de tegenstanders mochten nog een doelpunt maken Gelukkig viel het mee met Nynke-Louise haar enkel, waardoor ze de laatste 10 minuten nog mee kon spelen. Eindstand: 10-5! (Doelpuntenmakers: Hillie 6 keer en Silke 4 keer)
Na de wedstrijd werden ook de strafworpen gewonnen, 3-2 (Silke 2 keer en Nynke 1 keer)