Korfbalkamp 2018/2019

Het is alweer een aantal maanden geleden dat we met de jeugd op korfbalkamp zijn geweest naar Zwiggelte. Wat hebben we een mooi weekend gehad, alle dagen was het zonnig warm weer en iedereen deed enthousiast mee. Er kwam van alles voorbij in het weekend, het ik hou van Zwiggelte spel. Waarin in teams werd gestreden om de eerste plaats. Vanwege het mooie weer hebben we ook besloten om op de zondagmiddag een meertje in de buurt op te zoeken waar we met z’n allen konden zwemmen en zonnen (of voor sommigen een paar uurtjes bijslapen! Want zoals het hoort bij een kamp zat slapen er dus niet bij in. Vooral de jonge jeugd van de e’s/d’s konden er wat van. De hele nacht dat kampleiding wakker houden…. Op de laatste avond was dit wel andersom 😉 spelletjes met eieren, kwakkeballen en buik glijden. Deze spelletjes hadden we de zaterdag en dit eindigde met een Dropping. In twee teams gingen ze de strijd aan om te zien wie als eerste de weg naar huis kon vinden. Onderweg reden Ebele en Einte langs en moesten ze ons niet vinden. Dit resulteerde in verstoppen tussen de brandnetels, in de sloot, in het maïsveld. Alles kwam voorbij. De maandag zijn we nog naar het dorpje Sumar gereden voor een eindspel. Hierna zat het weekend er al weer op en mochten iedereen bijslapen! Wij, de kampleiding, willen alle jeugd bij deze nog bedanken die mee was! Wij hebben een super weekend gehad! De foto’s staan inmiddels al een tijd op de site.

Maar………………………………..

Wij van de kampleiding hebben ook alweer een vergadering erop zitten. En volgend jaar is het tijd voor korfbalkamp 2019!!!!!!!!!!!!!! Houd de komende tijd de site in de gaten voor nieuws over het kamp en de jeugd zal begin volgend jaar ook een opgavebriefje uitgedeeld krijgen op de training. Korfbalkamp 2019 staat gepland op vrijdag 12 juli t/m maandag 15 juli!

Groetjes de kampleiding,                                                                                              Ebele, Einte, Selien, Thessa, Mariska en Lianne