NQL 1 – Veenwouden 1

Op zaterdag 14 februari was het een drukte van jewelste in de sporthal in Ferwert. Alle jeugdleden waren speciaal uitgenodigd om de wedstrijd NQL 1 – Veenwouden te komen bekijken. Natuurlijk moesten de spelers van rood/groen/zwart ook worden aangemoedigd! Er was zelfs een spandoekje gemaakt.

Tijdens de wedstrijd werden formulieren uitgedeeld op de tribunes. Hierop kon worden aangekruist wie volgens jou de `Speler of speelster van de week` moest worden.  En dat werd massaal gedaan.

Na de wedstrijd, die trouwens makkelijk werd gewonnen door NQL met maar liefst 20-7, werden alle stemmen geteld. Het was een hele spannende strijd, maar als winnaar kwam toch uit de bus Einte Wassenaar. Op Facebook waarschuwde zijn zuster al dat hij nu waarschijnlijk naast zijn dure Asics zou gaan lopen, maar dat zal wel wat meevallen, toch?

Kijk voor de foto´s, die ook al op Facebook van NQL staan, op de foto-pagina.

IMG_2956

Terug naar Nieuws en verslagen