Kampnieuws juni 2019

Het is alweer een tijd geleden dat jullie van ons gehoord hebben.. Maar dat betekent niet dat de voorbereidingen stilstaan. Integendeel alles gaat nu erg snel, nog z’n vijf weken en dan gaan we al op weg! We hebben er al heel veel zin in en we hopen jullie ook.

Het korfbalseizoen zit er ook bijna op dus nog even jullie best doen en dan genieten van de zomervakantie. Wat betreft het korfbalkamp hebben we een thema avond en het thema is Hollandse avond. Ga daarom op zoek naar oranjespulletjes in het huis en neem ze mee naar het korfbalkamp. De invulling blijft een verrassing maar het wordt zeker erg leuk! Het boekje met verdere informatie krijgen jullie Z.S.M van ons door de brievenbus. Hierin staat ook de informatie voor de betaling, wat je mee moet nemen etc. Voor vragen kun je altijd nog iemand van de begeleiding terecht!

Groetjes Ebele, Einte, Selien, Thessa, Mariska en Lianne