Kampnieuws februari

Inmiddels zijn we alweer een paar maand verder sinds het vorige kampnieuws op de site stond. En wij hopen dat alle jeugd inmiddels de datum 12 t/m 15 juli al vrij heeft gemaakt in de agenda, want dit is het weekend dat we weer op korfbalkamp gaan. Wij, als kampbegeleiding, hebben zeker niet stilgezeten en de eerste vergaderingen zijn alweer achter de rug!

De voorbereidingen zijn dus al in volle gang. Inmiddels zijn de opgavebriefjes de deur uit en als het goed is heeft de jeugd (d’s t/m a’s) een opgaveformulier gekregen op de training of wordt deze week nog uitgedeeld door jullie trainer. Lever dit briefje ook zo snel mogelijk weer in. Alle informatie staat vermeld op het briefje maar mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie iemand vragen van de begeleiding.

Nieuw dit jaar bij het korfbalkamp is dat we een nieuwe element hebben toegevoegd, namelijk een korfbalclinic. Maar zeker niet zomaar één,  deze wordt verzorgd door LDODK! De korfbalclub uit Gorredijk die korfballeague speelt. Wij zijn dus erg blij dat we hebben kunnen regelen dat een speler uit de selectie aan jullie een clinic gaat geven tijdens het kamp. Dit wil je niet missen!!

De komende maanden komt hier weer nieuws op de site te staan wat betreft het kamp, dus houd de site de komende maanden goed in de gaten!!!!

Groetjes de kampbegeleiding, 

Ebele, Einte, Selien, Thessa, Mariska en Lianne