Korfbalkamp 2018

Goed nieuws! Dit jaar zal er weer een korfbalkamp plaatsvinden voor de D’s, C’s, B’s en A’s. De opgavebriefjes zijn door de trainers uitgedeeld tijdens de training en deze mogen jullie weer inleveren bij Ebele Visser. Doe dit wel zo snel mogelijk, graag voor 4 maart. Helaas zal Gerda dit jaar niet meegaan als begeleider maar we hebben een andere begeleider weten te vinden. Zij stelt haar in de volgende editie aan jullie voor. De eerste vergaderingen zijn alweer geweest en wij hebben er al weer veel zin in! Wij hopen jullie ook! Dus geef je snel op en dan mag jij mee met ons op het leukste kamp!!

Dit jaar zal het zijn van vrijdag 20 juli t/m maandag 23 juli. Voor meer informatie kunnen jullie de volgende maanden goed de site in de gaten houden. Hier lees je dan alle nieuwe updates en er komt ook een opgavelijst op te staan.
Voor eventuele vragen kunnen jullie mailen naar kampleidingnql@hotmail.com

Groetjes de begeleiders van het korfbalkamp,
Ebele, Thessa, Einte, Lianne en Selien