Kampnieuws juni 2017

Nog een maand en dan is het zover! Dan gaan we op korfbalkamp, het komt nu wel heel dichtbij. In deze editie van het korfbalkampnieuws is er weer belangrijke informatie te vinden. Alle deelnemers krijgen een eigen korfbalkamp boekje. Hierin staat alle informatie voor het kamp! Deze wordt bij jou thuis gebracht in de brievenbus. Heb je deze niet ontvangen voor maandag 26 juni, dan graag een mailtje naar kampleidingnql@hotmail.com.

Zoals in de vorige editie was te lezen, gaan we naar Drenthe. Maar nu mogen we jullie ook vertellen waar in Drenthe we naartoe gaan. We gaan naar Hoogeveen!! we verblijven op een grote boerderij, waar we allemaal activiteiten voor jullie hebben bedachten, stilzitten er niet bij! Het programma is heel breed. Zowel korfbalactiviteiten, als snelheidsspelletjes en je geheugen wordt getest!

Vergeet niet dat we ook een bonte avond hebben geplant en iedereen doet mee! Je mag zowel alleen als in een groepje. Dus laat je fantasie de vrije loop en kom met wat origineels. Als je een act in gedachten hebt, kun je dit ook mailen naar kampleidingnql@hotmail.com. De kampleiding heeft natuurlijk ook een geweldige act voor jullie!

Groetjes de kampleiding