Kampnieuws mei 2017

Hier is alweer de volgende editie van het korfbalkamp nieuws. Deze keer stellen er weer twee begeleiders zich voor, kunnen we een kleine tip geven van waar we naartoe gaan en mogen jullie alvast ideeën op gaan doen omdat er ook een Bonte avond op het programma staat. Tijdens de bonte avond moet iedereen een stukje act opvoeren. Dit mag zowel alleen maar ook in groepjes, kortom alles mag! Wees creatief en bedenk een leuke act. Zingen, goochelen, dansen of een toneelstukje. Voor vragen mogen jullie altijd mailen naar kampleidingnql@hotmail.com en via deze mail kun je je ook opgeven voor de bonte avond. Zet in de mail met wie je een stukje gaat doen en wat jullie gaan doen.

Wij kunnen de locatie ook al een klein beetje verklappen. De kampeerboerderij waar wij het weekend zullen doorbrengen ligt in de provincie Drenthe. De boerderij ligt in een landelijke omgeving, wat het dus ideaal maakt om veel spellen buiten te gaan doen.

De volgende twee kampbegeleiders zullen zich ook even voorstellen:

Hee toppers!

Mijn naam is Lianne Kooistra en ik woon in Rinsumageest. Ik ben 17 jaar en word 21 juli (de dag dat we op kamp gaan) 18 jaar. Zo als ik me kan herinneren korfbal ik al vanaf mijn 5e jaar, en korfbal ik nu nog steeds met veel plezier. Ik ben dus begonnen met het welpenkorfbal en zit nu in de A1 en hoop nog lang op korfbal te blijven. Naast mijn eigen korfbal heb ik ook nog 2 jaar de D’s en een jaar de C’s gecoacht en getraind. Dit vond ik erg leuk om te doen en erg jammer dat ik hier mee moest stoppen. Ik had het te druk met school en had daarom geen tijd meer om naast mijn eigen trainingen nog 2 keer door de week op het veld te staan. Ik doe de opleiding apothekersassistent en zit nu in het 2e jaar en kan als alles goed verloopt volgend jaar afstuderen. Omdat ik korfbal een geweldige sport vind, heb ik erg veel zin om met jullie er een geweldig korfbalkamp van te gaan maken!!

Groetjes, Lianne Kooistra

Hallo allemaal ook ik mag mij aan jullie voorstellen!

Mijn naam is Selien Kooistra, ben 20 jaar oud, en woon in Rinsumageast. Wanneer we op kamp gaan hoop ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening binnen te hebben. Ik korfbal al sinds ik vijf jaar oud ben. Ik speel op dit moment in het eerste van NQL.  Tussendoor heb ik nog een aantal jaren bij DFD (nu De Wâlden) gespeeld. Ik heb 7 jaar met veel enthousiasme en plezier korfbaltraining gegeven , en ga daarom ook graag mee op kamp!  Ik heb er erg veel zin in!!  Groetjes, Selien

Hiermee hebben alle kampbegeleiders zich inmiddels ook voorgesteld! Zij zullen er met z’n allen voor zorgen dat jij een onvergetelijk korfbalkamp tegemoet gaat!