Kampnieuws april 2017

Hierbij alweer het tweede korfbalkamp nieuws voor jullie! In deze editie kunnen jullie zien welke twee begeleiders nog meer meegaan op kamp, want zij zullen zich ook voorstellen. Daarnaast hebben de begeleiders ook al hun eerste vergadering erop zitten. Hier hebben we ideeën bedacht voor onder andere leuke spellen. We kunnen jullie alvast vertellen dat er een dropping op het programma staat! Ook is er al een bezoek gebracht aan de kampeerboerderij waar we naartoe zullen. De deelnemerslijst komt ook hieronder te staan. Kijk of jouw naam erbij staat en die van jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook. Vragen mogen jullie altijd mailen naar: kampleidingnql@hotmail.com

Veel leesplezier!

Deelnemerslijst:
Marije Dijkstra ,Rixt Sinia, Klaske Wassenaar,  Lieke Akkerman,  Daniel Grit, Warner Sijens, Jillert Sijens, Anke Hoekstra,  Gerbrecht Hoekstra, Nynke Louise Tilma,  Brecht de Jong, Jouke Idsardi, Gjalt Joostema, Tjalle Joostema, Hillie Elzinga, Janine Elzinga, Anna Kroodsma, Anke Meindertsma, Iris Janna van Diggelen, Iris Holwerda, Elina Zijlstra, Mirthe Kuipers, Marije van Diggelen, Ibrich van Breeden.

De kampleiding heeft ook een bezoek gebracht aan de kampeerboerderij en jullie krijgen een kleine sneak preview te zien van de omgeving:

 

 

 

 

 

 

 

Voorstelronde!

Hallo Kampgangers!!

Ik zal me eerst even voorstellen voor iedereen die mij nog niet kent. Ik ben Ebele Visser, 29 jaar geleden geboren in Damwoude, en woon samen met Maaike sinds vorig jaar juli in Burdaard. Hiervoor woonden we 3,5 jaar in Lelystad en korfbalden we bij ASVD in Dronten. Ik speel in het eerste team bij NQL en train en coach de B1 samen met Einte. Dit is geweldig leuk om te doen en daarom ga ik ook graag mee als kampleiding. Ik heb gezien bij ASVD hoe gaaf zo’n kamp is! Naast het korfballen en andere hobby’s werk ik in Leeuwarden op de Dairy Campus. Dit is een proefboerderij waar hoofdzakelijk voedingsonderzoek met koeien wordt gedaan.
Ik heb ontzettend veel zin om er samen met jullie een te gekke week van te maken!!

Tot snel!  Ebele

Hallo!

Mijn naam is Gerda Sierksma, 23 jaar en woon al mijn hele leven lang in Reitsum. Sinds 2,5 jaar samen met mijn vriend Bavius en onze hond Benz en kat Piebe. Ik ben werkzaam als onderwijsassistente in Blija en Oenkerk. Ik korfbal al sinds mijn 5e levensjaar, ben begonnen bij NQL en van 2009 – 2016 ben ik lid geweest bij CSL. Toch heb ik vorig jaar de beslissing genomen om weer terug te komen bij NQL en hier ook de D’s te gaan coachen en trainen. Ik ben gek op gezelligheid, sporten en spelletjes dus heb enorm veel zin om op kamp te gaan met de jeugdtoppers! KOM MAAR OP!