Het allereerste kampnieuws!

Welkom allemaal bij het eerste NQL Kampnieuws! Iedereen heeft er in de wandelgangen misschien al iets van meegekregen. De D- t/m B-jeugd van NQL gaat dit jaar op kamp! Via de site blijf je door dit nieuws op de hoogte van alle ins en outs rondom Kamp 2017. Verder zal in de verschillende Kampnieuws edities, alle kampleiding aan jullie worden voorgesteld. Als jullie willen weten wie jullie de gaafste week van het jaar gaan bezorgen, zal je het Kampnieuws in de gaten moeten houden. Veel leesplezier!

Inmiddels zijn de opgave briefjes al een poosje de deur uit en ook de eerste aanmeldingen zijn binnen. De kampleiding is nu druk bezig om voor jullie een super mooi programma te maken. Hoe gaan we deze dagen indelen? Wij doen ons best om dit kamp tot een succes te brengen.

Het korfbalkamp zal plaatsvinden in het eerste weekend van de zomervakantie, van 21 tot 24 juli. De locatie van Kamp 2017 blijft nog even geheim, deze wordt als de tijd rijp is, bekend gemaakt. Mocht je vragen hebben over het kamp, dan kun je altijd mailen naar: kampleidingnql@hotmail.com

De kampleiding stelt zich voor:

Eeeeeven voorstellen!

Ik heet Einte Wassenaar, ben 23 jaar, en doe al sinds mijn vijfde jaar aan korfbal. Ooit bij de f-jes begonnen en helemaal doorgestroomd tot aan het eerste team. Naast korfballen ben ik nog student aan de Stenden hogeschool in Leeuwarden. Hier studeer ik voor sociaal pedagogisch hulpverlener. Ook heb ik nog een tijdje ALO gedaan in Groningen. Leuke activiteiten verzinnen moet dus geen probleem worden. Kom maar op met het kamp!!!!

 

Hallo,

Mijn naam is Thessa Kingma, ik ben twintig jaar oud en woon in Burdaard. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding tandartsassistente en mijn hobby is natuurlijk korfbal! Ik mag dit jaar mee als begeleider van het korfbalkamp, dat wordt georganiseerd voor de jeugdteams van de D’s tot en met de B’s van NQL. Ik speel zelf in het tweede elftal en ben daarnaast ook trainster van de E’s en de A’s. Het enthousiasme van de kinderen op trainingen en wedstrijden spreekt mij erg aan, zodat je ze op deze manier veel kunt leren. Daarom ben ik ook erg blij dat ik mee mag als begeleider naar het korfbalkamp, om de kinderen te ondersteunen en bij te dragen aan het plezier van iedereen. Een heel weekend lang samen doen wat we het leukste vinden, KORFBAL! Ik hoop jullie allemaal te zien bij het korfbalkamp en dan maken we er met z’n allen een onvergetelijk weekend van!

Groetjes Thessa