Verslag Deinum A1 – NQL A1

Op 21 januari 2017 gingen we met z’n allen naar Menaldum, om een spannende wedstrijd te korfballen tegen Deinum. De vorige wedstrijd tegen Deinum was namelijk erg spannend en wonnen we net met 8-7. Natuurlijk wilden we nu weer winnen, om onze koppositie te behouden. De wedstrijd begon en al snel werden er twee doelpunten gescoord door ons. We hadden meteen een voorsprong en dit gaf ons vertrouwen. Deinum had geen enkele kans, want de verdediging hield tot de pauze goed stand. In de pauze stond het 0-8. Na de pauze scoorden we nog 2 doelpunten. Hierna scoorde Deinum 2 keer en werd het 2-10. Na deze doelpunten van Deinum begonnen wij weer te scoren. We sloten de wedstrijd af met 2-16 en behouden hierdoor de koppositie! Helaas geen 20 doelpunten, wat coach Thessa en inval coach Minke graag wilden, maar toch een heel mooi doelsaldo behaald met deze wedstrijd. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Pallas, ook dan gaan wij weer voor de winst!

Doelpuntenmakers: Eva van Zuiden (2), Lianne Kooistra (3), Elisa Luimstra (1), Martine Reitsma (1), Manon Riemersma (3), Liza Reitsma (1) en Mariska Tuinenga (5)