Lianne Kooistra maakt haar debuut als scheidsrechter

De TC van NQL is van plan het aantal scheidsrechters van jeugdwedstrijden flink op te vijzelen. Als je de Korfbalmasterz hebt gevolgd, via www.korbalmasterz.nl , en de theorie onder de knie hebt kun je aan de slag.

Vandaag 14-01-17 maakte Lianne Kooistra haar debuut en het ging haar goed af. Uiteraard zijn er verbeterpunten te benoemen maar Lianne floot met  overtuiging.                                                                                                DTL kreeg in de wedstrijd NQL E1- DTL E3 drie strafworpen te nemen en die werden alle correct toegekend. Geen aarzeling bij de scheids dus duidelijkheid voor de speelsters/ spelers, wat wil je nog meer.                                                                      Dat komt wel goed met deze jongedame.

Hotze van Dijk, verenigingsbegeleider NQL.