Alle berichten van geert

E1 zaalkampioen!

Geweldig! Na een 5-3 winst op de Flamingo’s was  het zover. De E1 is kampioen geworden in de zaal!

Die wedstrijd was echter in Buitenpost. Helaas heeft de E1 geen thuiswedstrijd meer. Daarom zullen de spelers en speelsters uit het team van trainster Thessa Kingma op 7 maart a.s. in het zonnetje worden gezet! Die wedstrijd begint 15.10 uur en wordt gespeeld in Veenwouden.

Janine, Lieke, Anke, Esther, Warner, Daniël en Jisse (en natuurlijk Thessa) nu alvast van harte gefeliciteerd !DSC05697

De kampioenen op de  foto met sponsor zwemopleidingen Spetter Burdaard

Geslaagde ledenvergadering

Op 19 februari werd de jaarlijkse ledenvergadering gehouden in de Beijer in De Geast. Met een opkomst van ongeveer vijftien leden dan wel ouders van jeugdleden viel de belangstelling enigszins tegen.

Het bestuur vindt dat jammer, de ledenvergadering is het moment bij uitstek om aan te tonen dat men betrokken is bij het wel en wee van de vereniging waar men bij is aangesloten.

Op de agenda een aantal “standaard”-punten, maar ook discussiepunten. En gediscussieerd werd er! Niet alleen tijdens de vergadering, maar zeker ook in de pauze en na de vergadering.

NQL heeft een nieuwe website die werd getoond aan de aanwezigen, die daarover enthousiast waren. De loterij, met door de leden zelf meegebrachte prijzen, was een groot succes te noemen.

ledenvergadering

NQL 1 – Veenwouden 1

Op zaterdag 14 februari was het een drukte van jewelste in de sporthal in Ferwert. Alle jeugdleden waren speciaal uitgenodigd om de wedstrijd NQL 1 – Veenwouden te komen bekijken. Natuurlijk moesten de spelers van rood/groen/zwart ook worden aangemoedigd! Er was zelfs een spandoekje gemaakt.

Tijdens de wedstrijd werden formulieren uitgedeeld op de tribunes. Hierop kon worden aangekruist wie volgens jou de `Speler of speelster van de week` moest worden.  En dat werd massaal gedaan.

Na de wedstrijd, die trouwens makkelijk werd gewonnen door NQL met maar liefst 20-7, werden alle stemmen geteld. Het was een hele spannende strijd, maar als winnaar kwam toch uit de bus Einte Wassenaar. Op Facebook waarschuwde zijn zuster al dat hij nu waarschijnlijk naast zijn dure Asics zou gaan lopen, maar dat zal wel wat meevallen, toch?

Kijk voor de foto´s, die ook al op Facebook van NQL staan, op de foto-pagina.

Jeugd naar NQL 1 – Veenwouden 1

Op zaterdag 14 februari wordt de wedstrijd NQL 1 – Veenwouden 1 gespeeld. Die wedstrijd begint om 19.50 uur en wordt gespeeld in sporthal De Heechfinne in Ferwert.

Alle jeugdleden van NQL zullen worden uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen en de spelers van ons eerste aan te moedigen. Misschien worden er wel weer spandoeken gemaakt met leuke teksten erop.  In ieder geval wordt dit vast een erg gezellige boel!

DSC00427

Terug naar de Agenda                                                        Terug naar Welkom

Aardappelverkoop

Altijd een groot succes. Niet alleen voor NQL, maar misschien nog wel meer voor u! U kunt namelijk al van te voren aangeven hoeveel aardappelen u in huis wilt halen en van welk merk.  Daarna worden ze gewoon bij u thuis bezorgd en hoeft u de komende tijd niet meer met zakjes aardappelen uit de supermarkt te sjouwen.

U krijgt bericht als de actie op stapel staat!

aardappelactie

Terug naar de Agenda                                                    Terug naar Welkom